2014 Ordered/Built/Delivered Thread - Page 266 - The Mustang Source - Ford Mustang Forums

Notices
2010-2014 Mustang News on the Previous Generation Mustang

2014 Ordered/Built/Delivered Thread

Old 11/15/14, 12:55 PM
  #5301  
GT Member
 
Join Date: April 24, 2014
Location: Twin Cities MN
Posts: 110
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
We have all sorts of snow now and I have tucked my car away in the shop. I finally got it up to 2000 miles since taking it home. It still have never washed it and has never got wet so it still looks as fresh as the day I unwrapped it. I only wipe it down with microfiber and Wizzards Mist n Shine. I have learned to accept alot of the quirks that many have (paint, tick, rattles, etc...), but the one thing that really annoys me is the driveshaft clunk and rear axle gear noise thats loudest when cold. I will bring it in next year to have fixed. I really wish Ford would allow myself/my shop (I own a repair facility) repair the car and able to bill under warranty. I know exactly what is wrong, but will have to have the dealer guys tear into it to make it right.
Turbo302 is offline  
Old 11/15/14, 01:01 PM
  #5302  
Mach 1 Member
 
VidPro's Avatar
 
Join Date: April 8, 2014
Location: Near Boston
Posts: 892
Thanked 32 Times in 26 Posts
Originally Posted by Turbo302 View Post
We have all sorts of snow now and I have tucked my car away in the shop. I finally got it up to 2000 miles since taking it home. It still have never washed it and has never got wet so it still looks as fresh as the day I unwrapped it. I only wipe it down with microfiber and Wizzards Mist n Shine. I have learned to accept alot of the quirks that many have (paint, tick, rattles, etc...), but the one thing that really annoys me is the driveshaft clunk and rear axle gear noise thats loudest when cold. I will bring it in next year to have fixed. I really wish Ford would allow myself/my shop (I own a repair facility) repair the car and able to bill under warranty. I know exactly what is wrong, but will have to have the dealer guys tear into it to make it right.
Ah the Mustang Clunk. I had that in my 2000 GT. It drove me crazy. My 14 has it too. Its something I'll take care of after hibernation. New driveshaft?
VidPro is offline  
Old 11/16/14, 04:36 AM
  #5303  
Play Date Madam
TMS Staff
 
laserred38's Avatar
 
Join Date: January 6, 2006
Location: Bay Area, CA
Posts: 12,817
Thanked 160 Times in 135 Posts
Originally Posted by VidPro View Post
Ah the Mustang Clunk. I had that in my 2000 GT. It drove me crazy. My 14 has it too. Its something I'll take care of after hibernation. New driveshaft?
My 00 and 03 had it. My 14 didn't, until 6k miles. Now it does too
laserred38 is offline  
Old 11/16/14, 06:07 AM
  #5304  
Bullitt Member
 
Join Date: February 15, 2014
Location: Ohio
Posts: 267
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Originally Posted by Turbo302 View Post
We have all sorts of snow now and I have tucked my car away in the shop. I finally got it up to 2000 miles since taking it home. It still have never washed it and has never got wet so it still looks as fresh as the day I unwrapped it. I only wipe it down with microfiber and Wizzards Mist n Shine. I have learned to accept alot of the quirks that many have (paint, tick, rattles, etc...), but the one thing that really annoys me is the driveshaft clunk and rear axle gear noise thats loudest when cold. I will bring it in next year to have fixed. I really wish Ford would allow myself/my shop (I own a repair facility) repair the car and able to bill under warranty. I know exactly what is wrong, but will have to have the dealer guys tear into it to make it right.
Mine has it as well, only 1200 miles and a slight whine over 60 coming from the rear. I also noticed when putting on my exhaust that the joint between the 2 shafts has grease flung all over the tunnel. What are you doing to correct it?
Slizzime is offline  
Old 11/18/14, 09:35 PM
  #5305  
Mach 1 Member
 
lakeguy77's Avatar
 
Join Date: March 27, 2014
Location: Winnipeg, MB
Posts: 914
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Originally Posted by Slizzime View Post
Mine has it as well, only 1200 miles and a slight whine over 60 coming from the rear. I also noticed when putting on my exhaust that the joint between the 2 shafts has grease flung all over the tunnel. What are you doing to correct it?
I've got exactly the same noise. 100 kph exactly. A couple kph over or under (literally less than 5 kph over or under) and no noise. I just figured it was a resonance thing and wasn't worried.
lakeguy77 is offline  
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
JonathonK
Which is Better
3
11/17/17 01:02 PM
Gill5oh
2010-2014 Mustang
15
10/6/17 11:50 PM
austin101385
'10-14 Shelby Mustangs
3
10/2/15 02:00 PM
captainEO
Warranty and Service Issue
1
9/24/15 09:42 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: 2014 Ordered/Built/Delivered Thread


Featured Sponsors

Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service

© 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.