Notices
Warranty and Service Issue

would appreciate input, ideas

Old 9/9/15, 10:52 AM
  #1  
GT Member
Thread Starter
 
oldnjguy's Avatar
 
Join Date: January 17, 2013
Location: New Jersey
Posts: 109
Likes: 0
Received 2 Likes on 1 Post
Smile would appreciate input, ideas

I have a low mileage 2013 v6 mustang. 2013 still under original 3/36 warranty.

Yesterday i get a message"tire pressure monitor fault" Okay unusual but probably not a big deal to address.

Today while driving a notice a new Thumping sound that seems to be coming from the rear. The sound is like driving on an under inflated or flat tire. It also sounds like driving on tire/s with a flat spot on them. shows up as soon as I move and gets louder and faster as the car speeds up. No significant vibration.

I checked pressure, all good, checked lugs, all tight checked to see if I picked up something in the tire, nothing I could see. would seem unlikely that it developed a flat spot over night and with less than 7000 miles on it. So.... any similar experiences or thoughts. I'm also thinking the tires should still be under new owner warranty.

Oh called the dealer and they told me come in tomorrow and they would get me seen due to the noise.

Thanks in advance.'
oldnjguy is offline  
Old 9/9/15, 07:38 PM
  #2  
Shelby GT500 Member
 
5.M0NSTER's Avatar
 
Join Date: August 2, 2013
Location: Little north of Stuttgart, Germany
Posts: 2,970
Received 230 Likes on 210 Posts
Sounds like a tire pressure sensor got broken off or fell out of the holder. That would explain the tire pressure warning message and the thumping in your wheel. Dealer will take care of it either way. Good luck!
5.M0NSTER is offline  
Old 9/10/15, 02:39 PM
  #3  
GT Member
Thread Starter
 
oldnjguy's Avatar
 
Join Date: January 17, 2013
Location: New Jersey
Posts: 109
Likes: 0
Received 2 Likes on 1 Post
just to finish the thread

Just wanted to update.

Well I took the car to the dealer. Surprise... no sound from the rear on trip to the dealer. They replaced a right front pressure sensor and did not find anything out of the ordinary on suspension.

So I'll just drive it until and if the sound returns. It's a mystery though....
oldnjguy is offline  
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
09-gt/cs
GT Performance Mods
9
10/15/15 10:03 AM
AMAlexLazarus
Vendor Showcase
0
10/1/15 08:21 AM
NC07GTCS
General Mustang Chat
5
9/27/15 05:35 PM
TMDM
Warranty and Service Issue
2
9/24/15 07:00 PM
BackroadGT
V6 Performance Mods
3
9/22/15 07:13 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: would appreciate input, ideas


Featured Sponsors

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.