Notices
Testing, Help, Site Feedback and Suggestions Test vBulletin's Features and Tell Us What You Like and Don't Like and Offer Suggestions for Improvement

something has changed!

Old 1/20/17, 08:45 AM
  #1  
Member
Thread Starter
 
harleycharlie 1992's Avatar
 
Join Date: August 9, 2016
Location: San Diego
Posts: 24
Received 287 Likes on 210 Posts
something has changed!

When I would post a youtube video before, It would display the picture from youtube, I guess you call it the thunbnail. You would click on the picture, and it would play. Now I post it, and all You get is the link, no picture. Do you know how I can fix this? Example below:

https://youtu.be/n7VDUWtgNQQ

there should be a picture of clapton playing for you to click on, not just the link. Can you help me?

It works on my email but not on your forum or another one that I'm on.

Last edited by harleycharlie 1992; 1/20/17 at 08:55 AM.
harleycharlie 1992 is offline  
Old 1/20/17, 11:30 AM
  #2  
Member
Thread Starter
 
harleycharlie 1992's Avatar
 
Join Date: August 9, 2016
Location: San Diego
Posts: 24
Received 287 Likes on 210 Posts
Anybody?
harleycharlie 1992 is offline  
The following users liked this post:
ofequipmentgolf (1/25/17)
Old 1/21/17, 06:39 AM
  #3  
Fatboy Loves Fried!
TMS Staff
 
2k7gtcs's Avatar
 
Join Date: October 9, 2007
Posts: 27,986
Received 139 Likes on 119 Posts
It's been doing the same for me for a couple of months now. I can't say why. But apparently they have changed something.
2k7gtcs is offline  
The following users liked this post:
ofequipmentgolf (1/25/17)
Old 1/21/17, 08:28 AM
  #4  
Mustang Fanatic
 
Mustang Freak's Avatar
 
Join Date: March 6, 2012
Location: Lancaster, PA
Posts: 6,662
Likes: 0
Received 396 Likes on 359 Posts
I'm just glad it posts! For awhile the app wouldn't even let you do that.
Mustang Freak is offline  
Old 1/21/17, 08:29 AM
  #5  
FR500 Member
 
HOSS429's Avatar
 
Join Date: January 27, 2007
Location: alerbamer
Posts: 3,281
Received 69 Likes on 61 Posts
.........same for me // i`ll try another ..
https://youtu.be/n7VDUWtgNQQ
HOSS429 is offline  
The following users liked this post:
ofequipmentgolf (1/25/17)
Old 1/21/17, 08:32 AM
  #6  
FR500 Member
 
HOSS429's Avatar
 
Join Date: January 27, 2007
Location: alerbamer
Posts: 3,281
Received 69 Likes on 61 Posts
....... not cool .. i dont do links ...
https://youtu.be/Mr6qwGcMegM
HOSS429 is offline  
Old 1/21/17, 04:00 PM
  #7  
Cobra Member
 
Gravydog316's Avatar
 
Join Date: June 4, 2014
Location: Canada
Posts: 1,474
Received 298 Likes on 271 Posts
This app gets a new bug every day...
they are/were changing Internet Brand servers & i think new company owners (?) so they are changing lots of things lately

Last edited by Gravydog316; 1/21/17 at 04:02 PM.
Gravydog316 is offline  
Old 1/22/17, 10:44 AM
  #8  
GT Member
 
catman's Avatar
 
Join Date: October 13, 2004
Location: Greenville, SC
Posts: 170
Received 3 Likes on 3 Posts
Like hyperlinks not loading.
catman is offline  
The following users liked this post:
ofequipmentgolf (1/25/17)
Old 1/23/17, 05:31 AM
  #9  
More Avatar Changes Than Paris Hilton Vid's
TMS Staff
 
Evil_Capri's Avatar
 
Join Date: February 3, 2004
Posts: 14,064
Received 69 Likes on 62 Posts
Evil_Capri is offline  
The following users liked this post:
ofequipmentgolf (1/25/17)
Old 1/23/17, 05:35 AM
  #10  
More Avatar Changes Than Paris Hilton Vid's
TMS Staff
 
Evil_Capri's Avatar
 
Join Date: February 3, 2004
Posts: 14,064
Received 69 Likes on 62 Posts
I passed the information along and will post an update when I hear something . . .

Thanks for sharing.
Evil_Capri is offline  
The following users liked this post:
ofequipmentgolf (1/25/17)
Old 1/23/17, 08:18 PM
  #11  
Member
Thread Starter
 
harleycharlie 1992's Avatar
 
Join Date: August 9, 2016
Location: San Diego
Posts: 24
Received 287 Likes on 210 Posts
This was happening at another forum that I'm on, both at the same time, here, and there. They just got theirs fixed, so it is something that can be handled. Hope you guys figure it out!!

harleycharlie 1992 is offline  
The following users liked this post:
ofequipmentgolf (1/25/17)
Old 1/23/17, 08:18 PM
  #12  
Member
Thread Starter
 
harleycharlie 1992's Avatar
 
Join Date: August 9, 2016
Location: San Diego
Posts: 24
Received 287 Likes on 210 Posts
Look at that! it works!!
harleycharlie 1992 is offline  
The following users liked this post:
ofequipmentgolf (1/25/17)
Old 1/26/17, 06:34 PM
  #13  
GT Member
 
catman's Avatar
 
Join Date: October 13, 2004
Location: Greenville, SC
Posts: 170
Received 3 Likes on 3 Posts
Still not working for me. Getting Cloudflare DNS error 1016.
catman is offline  
Old 1/27/17, 01:20 AM
  #14  
Cobra Member
 
Gravydog316's Avatar
 
Join Date: June 4, 2014
Location: Canada
Posts: 1,474
Received 298 Likes on 271 Posts
Same as Mustang Evolution, links load, then goes blank;
& pics "Could not save" while trying to post, fixed on MEVO now
Attached Thumbnails something has changed!-photo4294967104.jpg   something has changed!-photo4294967243.jpg  

Last edited by Gravydog316; 1/27/17 at 01:22 AM.
Gravydog316 is offline  
Old 1/27/17, 07:59 AM
  #15  
More Avatar Changes Than Paris Hilton Vid's
TMS Staff
 
Evil_Capri's Avatar
 
Join Date: February 3, 2004
Posts: 14,064
Received 69 Likes on 62 Posts
Update . . .

. . . . the issue is with all of the sites and they've been working on the fix all week - should be done any day now.
Evil_Capri is offline  
Old 2/1/17, 09:01 PM
  #16  
GTR Member
 
Gabe's Avatar
 
Join Date: August 7, 2011
Location: NH
Posts: 4,928
Received 356 Likes on 307 Posts
Bookmark for "UserCP" all of a sudden not working anymore.

Apparently there's been a change from "forums.themustangsource.com/usercp.php" to "themustangsource.com/forums/usercp.php"

Nothing like making a change for the sake of change.

And now my bookmarks don't work anymore, same thing for the "recent sites" tabs.

Thanks TMS, you keep making it harder and less pleasant to come back on here.


.
Gabe is offline  
Old 2/1/17, 09:17 PM
  #17  
Cobra Member
 
Gravydog316's Avatar
 
Join Date: June 4, 2014
Location: Canada
Posts: 1,474
Received 298 Likes on 271 Posts
Originally Posted by Gabe
Bookmark for "UserCP" all of a sudden not working anymore.

Apparently there's been a change from "forums.themustangsource.com/usercp.php" to "themustangsource.com/forums/usercp.php"

Nothing like making a change for the sake of change.

And now my bookmarks don't work anymore, same thing for the "recent sites" tabs.

Thanks TMS, you keep making it harder and less pleasant to come back on here.


.
They are changing things & changing servers now... & looks like they might be adding Mustang Evolution
Gravydog316 is offline  
Old 2/4/17, 01:47 AM
  #18  
Like Father...
I ♥ Sausage
 
Rather B.Blown's Avatar
 
Join Date: April 4, 2007
Location: Just outside the middle of nowhere
Posts: 14,423
Likes: 0
Received 96 Likes on 92 Posts
Not working again. Did for a few days, now, back to poo.


https://www.youtube.com/watch?v=abJtr5vPzQU
Rather B.Blown is offline  

Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.