Notices
2005-2009 Mustang S197 Discussion & News

Can someone help me?

Old 5/2/19, 04:56 PM
  #1  
Member
Thread Starter
 
Join Date: May 2, 2019
Posts: 1
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Can someone help me?

My car starts but my radio, rear defrost, headlights, brake lights, windows, my gas gauge don't work, also my abs and my oil light are on. My heat works, my speedometer, my fog lights work. Can someone please help me figure this out? Oh one more thing my car wont shift out of park unless I use the release button.

Last edited by Shannon Collins; 5/2/19 at 04:58 PM. Reason: I forgot to add something
Shannon Collins is offline  
Old 5/3/19, 06:42 AM
  #2  
Cobra R Member
 
Bert's Avatar
 
Join Date: January 25, 2010
Location: Massachusetts
Posts: 1,814
Received 115 Likes on 108 Posts
Hi Shannon -- the first thing to check would be the fuses. There is a fuse box under the dash in the passenger foot-well area, and another under the hood.

The owner's manual will give some clues as to which fuses control those circuits. You can pull the fuses and look at them to see if they are burned out.
Bert is offline  
Old 5/3/19, 09:08 AM
  #3  
Team Mustang Source
 
garyb900's Avatar
 
Join Date: November 22, 2005
Location: Elgin, IL
Posts: 531
Received 5 Likes on 4 Posts
Have you had rain lately? The 2005 and up had a water leak under the hood at the cabin air filter area. Check for wet carpet on the passenger side floor. The fuse box (or smart junction box) in the footwell can get wet and cause these problems. There is a TSB for the water leak and there is a little drain & grommet under the cabin air filter that can get clogged. If you search the forums for water leak you should find some more info. I had the smart junction box replaced on mine years back when this occurred. The “SJB” controls all the non-engine related electrical stuff. Good luck!
garyb900 is offline  
Old 5/3/19, 10:54 AM
  #4  
Member
 
Join Date: May 3, 2019
Posts: 1
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
I have a 2006 Mustang V6 Pony Package and the headlights always stay on when the E-brake is down. As soon as it’s up the lights turn off. I noticed there’s a button that gets pressed when the ebrake goes down which could be turning the lights on, but why it decided to do it on its own i have no idea. It wasn’t like that before, because at dusk I liked to drive with just my fog lights on but now I have no choice. Anyone know what’s wrong with it?
spruilljacob19@gmail.com is offline  
Old 5/5/19, 05:31 AM
  #5  
Cobra R Member
 
Bert's Avatar
 
Join Date: January 25, 2010
Location: Massachusetts
Posts: 1,814
Received 115 Likes on 108 Posts
hi Spruil... -- suggest you start a new thread for that question, and use a clear descriptive subject like "headlights always on"
Bert is offline  
Old 5/5/19, 11:03 PM
  #6  
Shelby GT350 Member
 
mrkabc's Avatar
 
Join Date: November 13, 2005
Posts: 2,138
Received 14 Likes on 10 Posts
Any update Shannon on your problem?
mrkabc is offline  
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
bchamberlin
05-09 Exterior Modifications
3
11/18/04 03:08 AM
my blue pony
Testing, Help, Site Feedback and Suggestions
7
11/5/04 01:01 PM
vroomvroom
Photoshops and Requests
1
11/5/04 12:02 PM
thegoalie
Photoshops and Requests
14
8/17/04 11:21 AM
05Pony
Photoshops and Requests
2
8/7/04 05:28 AM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Can someone help me?


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.