Go Back   The Mustang Source - Ford Mustang Forums > Mustang by Model Year > 2005-2009 Mustang
Sign in using an external account
Register Forgot Password?
Search

2005-2009 Mustang
S197 Discussion & News

Welcome to The Mustang Source!
Welcome to The Mustang Source,

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, at no cost, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!


Reply
 
 
 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 7/23/05, 2:28 PM   #1
GT Member
 

Join Date: March 24, 2005
Posts: 180
Send a message via AIM to JHL981
I start my car, and turn my radio on. No sound, nothing. I turn the volume up, change between radio and CD. I have the plain CD player, no shaker. The radio works but no sound comes from it. Im afraid to take it to ford because all my speakers are aftermarket and I have a subwoofer hooked up to it. I dont believe that any of that is the cause. After I turned the car off, I went back to it later and turned it on and all the sound works again. What would cause no sound to come from the radio? Any suggestions would be nice. Thanks
__________________
2005 Screaming Yellow 4.0 SOHC V-6 MustaNG
- Autodimming Mirror w/compass/temp
- Yellow underbody neons
- Polk Audio 6x8's in doors
- 12" Crunch Sub/700 watt amp
- Turn signal sequencer
- Added Spoiler and 4.0 Emblems
- GT 17" Bullits w/ Pirellis!
- Smoke clear corners
- Added Stripes
JHL981 is offline   Reply With Quote
Old 7/23/05, 3:16 PM   #2
GT Member
 
mgdumont's Avatar
 

Join Date: August 29, 2004
Posts: 114
My shaker 1000, had a similar problem. Driving down the road, the system had no sound, could not switch between CD & radio, could not turn it off. After driving 3 miles it retuned to normal operation. This happened only once. I still need to take my car in to get the the shaker updated to a model B for other known issues.
__________________
2005 Mustang GT Premium
Red Fire Met
IUP, Int Acc Pkg
Std Wheels
shaker 1000
std trans
Purchased 11/13/04
mgdumont is offline   Reply With Quote
Old 7/23/05, 3:48 PM   #3
Team Mustang Source
 
1 COBRA's Avatar
 
SHIFTINGEARS

Join Date: January 29, 2004
Location: U S A
Posts: 6,685
GT500
The ground side could have a swinging open due to a false contact or connection.
__________________
George


BOLD
... is 550 hp


LIBERTY vs TYRANNY
1 COBRA is offline   Reply With Quote
Old 7/25/05, 10:59 AM   #4
Mach 1 Member
 

Join Date: February 25, 2005
Posts: 830
I have the Shaker B and mine has done that before as well. It was working fine, then went off, no sound coming from any of the speakers. But when I turned it up, I could hear only the subwoofers working. I switched from the radio to CD, still nothing. Turned it off for a few minutes and then turned it back on, and it worked fine. When the car was in for the last service, I had them check it out and of course they didn't find anything wrong with it. Very odd this Shaker system is.
__________________
<span style=\'color:red\'>Obey gravity! It's the law.</span>

2005 Satin Silver V6 Premium with light graphite interior, leather seats, spoiler, 5 speed, interior sport package, active alarm, tinted windows, MyFi XM radio installed, K&amp;N, sequential taillights, Silver Bullit 17 x 8 wheels and Nitto NT450 tires, pony spinners, red painted calipers, Magnaflow dual ehaust, AEM CAI, JBA red spark plug wires, lots of MGW goodies, custom vinyl stripes for now.

<span style=\'color:red\'>Post your Photos, create Albums! Shoot the Breeze, What are you waiting for?</span>
<a href=\'http://2005stang.com\' target=\'_blank\'>2005Stang.com</a>
azlitigator is offline   Reply With Quote
Old 7/25/05, 12:30 PM   #5
Bullitt Member
 

Join Date: June 11, 2004
Posts: 426
i've had the same problem, it was as if my shaker was moving in slow motion , when i turned the volume up to see about the no sound problem, it took it a second or two to think about what to do and then the volume turned up but still no sound.
__________________
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>Her name is <span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>Ruby</span></span> </span>
HorsC is offline   Reply With Quote
Old 7/25/05, 6:56 PM   #6
Team Mustang Source
 
GottaHaveIt's Avatar
 
Ed

Join Date: January 5, 2005
Posts: 10,771
2007 GT/CS
Images: 46
Send a message via AIM to GottaHaveIt Send a message via MSN to GottaHaveIt
did you hit the mute button ?
GottaHaveIt is offline   Reply With Quote
Old 7/25/05, 8:23 PM   #7
GT Member
 

Join Date: May 10, 2005
Posts: 115
Quote:
Originally posted by GottaHaveIt@July 25, 2005, 6:59 PM
did you hit the mute button ?
That was my guess too.
__________________
Show: Stripes, Tint, Astra rear louver, Mr. Wick fog grill, &quot;mustang&quot; fender badge, Mach I hood scoop, Chrome tail bezels, GT rear bumper. Go: 17&quot; take-off Bullitts w/Pirelli 235s, MMR intake, Xcal2 tune, Magnaflow X-pipe w/GT take-off mufflers. Next: Rear sway bar, 3.73s with T-lok.
MojoKhan is offline   Reply With Quote
Old 7/25/05, 8:36 PM   #8
V6 Member
 
ejdoura's Avatar
 
Ed

Join Date: September 11, 2004
Location: Rhode Island
Posts: 78
2012 Ford Mustang GT - Race Red
This is an ongoing problem with the Shaker. Ford replaced mine with an updated Shaker system at no cost. There is a bulletin by Ford on this matter and the dealers are aware of it.

There is more information elsewhere in the forum on this.
__________________
2012 Ford Mustang GT - Race Red/Charcoal
Electronics Package
HID/Security Package
Comfort Package
19" Premium Luster Nickel Aluminum Wheels
Rear Video Camera
Ordered Date: 09/08/11
V.I.N. Assigned Date: 09/15/11
Build Date: 10/03/11
Delivery Date: 10/21/11
ejdoura is offline   Reply With Quote
Old 7/25/05, 9:50 PM   #9
FR500 Member
 
RaGsHoCkEy88's Avatar
 

Join Date: June 12, 2004
Posts: 3,071
Send a message via AIM to RaGsHoCkEy88 Send a message via Yahoo to RaGsHoCkEy88
hmm i had a problem once...i turned my car on and all i heard was bass. i got home freaking outm turned the car off and when i turned it back on it was fine. i scratched my head got out and locked her up
__________________
Searching for a 2008 Bullitt
RaGsHoCkEy88 is offline   Reply With Quote
Old 7/26/05, 3:32 AM   #10
Mach 1 Member
 
ponyboy66's Avatar
 

Join Date: June 13, 2004
Posts: 959
I have had a similar problem as well. One time.
Mine was a little different in that I had sound, but couldn't do anything with the unit. The volume control went up when I turned it down and down when I turned it up. Turned the car off and then back on, all has been normal ever since.
__________________
Currently own: 66 hardtop
Previously owned: 64-1/2 hardtop, 66 hardtop w/pony package,
86GT, 91 LX

GT premium
Picked up: 5-5
Torch Red - Spoiler delete - IUP - ICAP - Active Security - Side Air Bags - Bullitt wheels

license plate - MY05GT
ponyboy66 is offline   Reply With Quote
Old 7/26/05, 3:32 AM
 
 
 
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


 

Sponsors



 

MotM Winners
December 2012 MotM Winner November 2012 MotM Winner September 2012 MotM Winner August 2012 MotM Winner

All times are GMT -6. The time now is 11:52 AM.


Clubs, Garage Plus vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.